open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

Welkom bij EuroPort Business School

In deze studiegids lees je alles over de opleidingen van EuroPort Business School. Ook dit jaar is het opleidingsaanbod uitgebreid met kappersopleidingen van niveau binnen de COSMO Academy en de opleiding Luxury Goods Management. Wat niet is veranderd zijn de kleinschalige opleidingen volgens het versnelde programma.

Mbo in twee (één en drie) jaar
Bij EuroPort Business School kun je in twee jaar je mbo-4 diploma halen. Het onderwijs is intensief, met veel contacturen en begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven. Daarnaast maakt de persoonlijke benadering van EuroPort Business School versneld studeren mogelijk. Als havist of mbo‘er (niveau 3) kun je het mbo4-diploma zelfs in slechts één jaar behalen. Daarnaast is er ook nog een traject waarbij de leerstof over 3 jaar wordt verdeeld. Persoonlijke aandacht
Bij EuroPort Business School is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Zo mag een klas bij EuroPort Business School nooit meer dan uit 20 studenten bestaan. Over het studiejaar 2014-2015 was het gewogen gemiddelde van het aantal studenten per les zelfs maar 10. Deze aandacht is gelukkig ook niet voor niets! Ieder jaar slagen meer dan 85% van onze studenten in Amsterdam en Rotterdam voor hun mbo-4 opleiding.

Internationaal
EuroPort Business School profileert zich als een internationale business school. We leven in een global village: de wereld is een dorp geworden. Voor wat betreft de communicatiemiddelen (het internet) klopt deze stelling wellicht. Maar dit dorp bestaat dan in ieder geval uit veel verschillende wijken. Wij bereiden je voor om als “global citizen” succesvol zaken te kunnen doen in een steeds verder globaliserende wereld. Uiteraard maken internationale studiereizen ook onderdeel uit van dit internationaliseringsprogramma.

Merk het verschil
EuroPort Business School streeft ernaar om bekende topmerken te verbinden aan haar TOP-opleidingen. Dit gaat uiteraard verder dan dat deze merken alleen hun naam en logo verbinden aan een opleiding. Naast input van hun kennis, bestaat de samenwerking ook uit het garanderen van stageplekken, het verzorgen van workshops en gastlessen en het verzorgen van netwerkbijeenkomsten. Waar tref je het aan dat merken als Louis Vuitton, Moët et Chandon, Schaap en Citroen, Cosmo Hairstyling of Hennessy hun naam willen verbinden aan een opleiding?

Wil jij aan ons jouw talent tonen en het beste uit jezelf halen? Op onze open dagen vertellen we je graag alles over onze opleidingen en de mogelijkheden voor jou.Met vriendelijke groet,Herman van Breda

Directeur