open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

Onderwijsconcept

For ambitious students only
EuroPort Business School biedt opleidingen aan waarbij een ambitieuze instelling van de student centraal staat. De onderwijsprogramma’s zijn intensief en ambitieus samengesteld waarbij naast de theoretische en praktische competenties ook persoonlijke groei centraal staat. EuroPort Business School streeft ernaar het beste uit de student te halen.

Exclusief

De opleidingen bij EuroPort Business School vergen de nodige inzet van studenten vanwege het intensieve programma gedurende het opleidingstraject. Daarom is het van belang de studenten te selecteren die op dit niveau kunnen werken en leren, dit blijkt o.a. uit de intake-assessment die elke student moet ondergaan. Een stukje exclusiviteit vind je ook terug in het uitdagende en gevarieerde opleidingsstructuur.

Excellence
Excellence bij EuroPort Business School uit zich in de faciliteiten op school, de innovatieve onderwijsprogramma’s en de docenten uit het bedrijfsleven (professionals). De vestiging van EuroPort Business School bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie en is voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Je kiest niet zomaar voor een school maar voor EuroPort Business School.

Internationaal
EuroPort Business School profileert zich als een internationale business school. De grenzen vervagen doordat er steeds meer contacten gelegd worden in het buitenland. Bedrijven oriënteren zich internationaal om open te staan voor grotere doelgroepen en markten.
EuroPort Business School heeft naast de vestiging Rotterdam ook een samenwerkingsverband met de Beijing Golden Orient campus in China. De campus in China maakt het mogelijk uitwisselingsprogramma’s en projecten aan te bieden binnen het onderwijsprogramma van EuroPort Business School.

Community
Een school moet naast het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs ook gezellig zijn. Het moet een plek zijn waar je je volop kan ontwikkelen en ontplooien om uiteindelijk individueel, of in teamvorm, tot hoge prestaties te komen. De kleinschaligheid binnen EuroPort Business School geeft een persoonlijke touch aan de opleiding die je bij onze school volgt.

Bedrijfsleven
EuroPort Business School heeft nauwe relaties met de grootste en belangrijkste bedrijven uit het bedrijfsleven. Onderwijsprogramma’s worden onder andere opgezet in samenwerking met het bedrijfsleven. EuroPort Business School is door het Ministerie van Economische Zaken erkend als kennisinstelling voor het MKB. Daarnaast heeft EuroPort Business School partnerships met diverse gerenommeerde bedrijven.