open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

Waarom particulier Mbo of Hbo bij EPBS?

EuroPort Business School is geen “gewone” school
Vanaf de eerste dag dat je bij ons binnenstapt zul je merken dat EuroPort Business School geen “gewone” school is. Mbo-4 in slechts 1, 2 of jaar, particulier onderwijs, kleinschalig en persoonlijk zijn enkele van de redenen om voor EuroPort Business School te kiezen. Wij hebben passie voor het onderwijs dat wij je aanbieden en dat merk je aan een aantal zaken.

  • Begeleiding en coaching vinden wij erg belangrijk. De jaren die je bij ons studeert word je continu begeleid door een vaste personal coach.
  • Alles wat je leert moet je toe kunnen passen in de praktijk. Daarom werken wij met docenten die zelf uit die praktijk komen. Het zijn specialisten op hun vakgebied, ervaren mensen uit de praktijk.
  • Leren doe je niet alleen uit boeken, maar ook door te kijken hoe het er in het echt aan toe gaat. Daarom gaan we regelmatig op (internationale) excursie, werkbezoek en ga je ook op stage.
  • Voor succes is een optimale studie-omgeving cruciaal. EuroPort Business School investeert daarom veel in technologie, betere docenten, kleinere groepen en meer lessen. Zo kennen wij in principe dan ook geen lesuitval.
  • Het is prettig als je iedereen kent bij wie je op school zit. Daarom werkt EuroPort Business School met kleine vestigingen met max. 250 studenten en heb je les in kleine groepen van maximaal twintig studenten. Vaardigheidstrainingen volg je vaak in groepen van circa 10 personen. Docenten en medewerkers kennen je gewoon bij naam!
  • Onderwijs moet goed bereikbaar zijn. Daarom vind je ons in Rotterdam pal naast het NS-station.
  • Particulier onderwijs. EuroPort Business School is een particuliere opleiding voor particulier MBO. EPBS investeert de ontvangen gelden in (onderwijs-)technologie, betere docenten, kleinere klassen en vooral ook meer lessen. Er worden gemiddeld zo’n 27 contacturen per week aangeboden in groepen van maximaal 20 studenten. Een aanzienlijk deel van de studenten bekostigt de opleiding helemaal zelf. Je medestudenten hebben, net als jij, een bewuste keuze gemaakt. Dat zorgt samen met de extra aandacht voor betere studieresultaten.

EuroPort Business School biedt 7 MBO-opleidingen aan:

Wil je een brochure downloaden? Dat kan ook! Klik op de onderstaande link om een brochure te downloaden.


Noot: EuroPort Business school is een particuliere school. Dit betekent dat EPBS niet bekostigd wordt door de overheid. In de wandelgangen wordt zo' n school ook wel een privé school voor privé Mbo genoemd.