open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

Eerste EPBS-huwelijk een feit!

Tijdens de intensieve opleidingen van EuroPort Business School ontstaan vriendschappen voor het leven. Het bewijs hiervoor werd op zaterdag 5 april jl. op een wel heel bijzondere manier gegeven: Vincent van den Brink en Anna Muratova gaven elkaar het jawoord op het gemeentehuis in Laren. Hiermee is het eerste EPBS-huwelijk een feit.

Vincent begon in 2007 met zijn driejarige bachelor opleiding International Business & Management Studies op de vestiging in Amsterdam. Anna volgde een jaar later. Al snel was duidelijk dat de Oekraïense Anna en Nederlandse Vincent voorbestemd waren voor elkaar.

Op de mooie zonnige huwelijksdag mochten de cupido’s natuurlijk niet ontbreken. Jacco Stolker (docent) en Ageeth van der Velden (Manager Operations) waren aanwezig om het internationale bruidspaar namens EPBS nog meer in het zonnetje te zetten.

Vincent is Commercial bij TMF Global in Luxemburg
, Anna is nu global buyer solid Fuels & Business Development bij Accelor Mittal.

Tijdens het huwelijksfeest en de receptie waren veel oud-klasgenoten (en alumni aanwezig). Het huwelijk kreeg hiermee zelfs een beetje het karakter van een EPBS-reunie. Nadat de eerste drankjes waren genuttigd werd het ene verhaal nog sterker dan het andere en werd het bewijs nogmaals geleverd: EPBS-vriendschappen zijn voor het leven!