open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

Amsterdam

Europort Business School (EPBS) is onder meer gevestigd in Amsterdam. EPBS Amsterdam is gevestigd aan de Amsterdam Arena. In dit nieuw stedelijk gebied vind je een geheel nieuw stadcentrum. De Arena Boulevard. Hier kan men werken, studeren, winkelen, sporten en uitgaan.

Amsterdam heeft de internationale student veel te bieden
Niet voor niets is Amsterdam in de nieuwste editie van de Keuzegids Hoger Onderwijs als de meest bruisende studentenstad verkozen. Amsterdam is de grootste multiculturele stad van Nederland met 750.000 inwoners, waar van 80.000 studenten zijn. In Amsterdam vind je vele mooie gebouwen, zoals het Paleis op de Dam, de Oude Kerk, de Beurs van Berlage. Daarnaast heeft Amsterdam ook veel te bieden als het om attracties gaat, Het Rijskmuseum, Het Anne Frankhuis en nog veel meer. En natuurlijk de gezellige markten zoals de Albert Cuypmarkt en het Waterloopleinmarkt. Verder kun je ook genieten van de vele bioscopen, theaters of lekker winkelen in de negen straatjes!

Studeren in Amsterdam
Hoofdstad Amsterdam is een stad met een van oudsher wereldwijde faam. Schilders als Rembrandt en filosofen als Spinoza en Descartes woonden en werkten in Amsterdam. De stad is het centrum voor internationale banken en handelscentra; setting voor speelfilms en bijzonder aantrekkelijk voor studenten. Het historische centrum, met haar 17e eeuwse grachtenpanden trekt jaarlijks ruim vier miljoen toeristen. De economie bloeit en de stad is het onbetwiste culturele middelpunt met orkesten, ballet en toneel, musea en galerieën. De multi-culturele stad biedt de (internationale) student aan EPBS de kans om tijdens de studie te wonen en te leven in een zeer diverse wereldstad. Vrijwel 80% van de inwoners spreken Engels.

Postadres:

Bezoekadres:
Postbus 21510 Rainbow Offices
3001 AM Rotterdam                     Arenaboulevard 61-75

The Netherlands

AMSTERDAM Z.O.

 
Tel.  010-2012320 of 0900-belEPBS ( € 0,10 per minuut)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


Routebeschrijving EPBS Amsterdam

 

TERUG