open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

Eerste gediplomeerden Ondernemend Kapper

Eerste gediplomeerden Ondernemend Kapper (niveau 4) COSMO Hairstyling en TEAM Kapsalons

Donderdag 26 september j.l. was het zo ver: de geslaagden van de WAVE academy hadden de uitreiking van hun MBO-diploma!

Dit jaar was het de eer aan 11 gediplomeerden die de MBO opleiding Kapper (niveau 3) of Ondernemend Kapper (niveau 4) succesvol hebben afgerond. 

Om 19.30 uur werden de geslaagden en hun familieleden, partners, vrienden of vriendinnen ontvangen in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Vervolgens zijn alle gediplomeerden in het zonnetje gezet met diverse (persoonlijke) toespraken vóór en tijdens de ondertekening van de diploma’s.
 
Jacco Stolker, één van de kerndocenten, benadrukte het unieke karakter van de opleiding. Vrijwel direct na de crebo-erkenning voor de opleiding Ondernemend Kapper is de opleiding van start gegaan. Hiermee vormen deze kanjers naar alle waarschijnlijkheid de eerste groep die als groep het diploma Ondernemend Kapper in ontvangst mogen nemen!


Tijdens hun opleiding schrijven de deelnemers het ondernemingsplan van hun (nieuw te openen of bestaande) vestiging. Het niveau van deze plannen was erg hoog. Daarnaast was Jacco Stolker erg onder de indruk van de professionaliteit en gedrevenheid van de deelnemers. Het is dan ook geen verrassing dat inmiddels al een aantal gediplomeerden een volgende carrièrestap hebben gemaakt!


Wave International is de franchise-organisatie voor de kappersketens Team Kapsalons, Cosmo Hairstyling en Hairmaxx. Wave International heeft de ambitie om verder door te groeien boven de 200 salons. Wave wil deze groei vooral realiseren met mensen uit eigen kweek. Hiervoor is in samenwerking met EuroPort Business School een maatwerkopleiding ontwikkeld. Door de opleiding wil het bedrijf talenten aan zich binden en hen vormen naar de eigen kwaliteitsmaatstaven. Maar de ambities van zowel Wave als sommige afgestudeerden zijn eigenlijk nog groter. Want na de Mbo-opleiding willen een aantal afgestudeerden instromen in de (Hbo) Associate degree opleiding Small Business.

Nadat alle diploma`s, flessen wijn en bloemen in ontvangst waren genomen, was het tijd voor een drankje in “Under the Stars” en uiteraard: het laatste fotomoment!

New Image 

Klik hier voor meer foto's van de diploma uitreiking.