open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

EPBS aan de slag met Educator

EuroPort Business School aan de slag met Educator 

Europort Business School is per september 2013 aan de slag gegaan met Educator. Educator is een gebruiksvriendelijk en innovatief onderwijsinformatiesysteem. Europort gebruikt Educator ter ondersteuning van de examenorganisatie (vastleggen van resultaten door docenten, procesondersteuning, ondersteuning voor examencommissie) en de begeleiding van de studenten. 

Herman van Breda, directeur van EuroPort Business School: "Educator voorziet in de behoefte om informatie op één plek vast te leggen, zodat voor iedereen duidelijk is wat de actuele stand van zaken is. Dan hebben we het met name over de student, zijn/haar ouder(s) de begeleiders of ondersteunende organisatie. Educator ondersteunt optimaal bij de intensieve persoonlijke begeleiding die EuroPort Business School nastreeft. " 

EuroPort Business School is als erkende en goed georganiseerde onderwijsorganisatie voortdurend op zoek naar verbeteringen die de slaagkans van de studenten nog verder vergroten. Daarnaast is het belangrijk dat de studenten optimaal voorbereid worden op een succesvolle toekomst in het internationale bedrijfsleven. Dit doet EPBS door persoonlijke aandacht, professionele docenten en studieloopbaanbegeleiders en een optimale leeromgeving. Hierdoor kunnen studenten hun mbo niveau-4 opleiding in 2 jaar afronden in plaats van 3 of 4 jaar.

EuroPort gebruikt de Educator modules: onderwijscatalogus, onderwijslogistiek, begeleiding, resultaten en procesondersteuning examinering. 

Zie ook http://www.educator.eu/nieuws/europort-business-school-aan-de-slag-met-educator voor het nieuwsbericht van Educator.