open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

China Trip 2012 Video

VIDEO

Ben jij ondernemend, gemotiveerd en weet je wat je wil? Haal dan bij EuroPort Business School in twee jaar je Mbo - diploma of in drie of vier jaar je Hbo - diploma!

EuroPort Business School staat voor hoge kwaliteit business onderwijs die jou als individuele student in een internationale omgeving centraal zet. Tegenover een actieve en betrokken houding van jou stelt EuroPort Business School een inspirerende omgeving, opleidingsprogramma’s, faciliteiten en professionals ter beschikking die het mogelijk maken een optimale individuele ontwikkeling te garanderen, binnen een sociaal en intercultureel verband. Door de uitstekende voorwaarden en de wisselwerking met gedreven docenten en medestudenten, voelt de student zich uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te brengen.

EuroPort Business School: dé business school die zich inzet voor jou
EuroPort Business School is een erkende en goed georganiseerde onderwijsorganisatie die jou voorbereidt op een succesvolle toekomst in het bedrijfsleven. Dit doen we door persoonlijke aandacht, professionele docenten en coaches en een optimale leeromgeving. Bovendien zijn de versnelde opleidingen opgezet in samenwerking met het bedrijfsleven.

De focus ligt op individuele begeleiding door professionele docenten uit de praktijk, waarbij de geboden kennis continue wordt getoetst aan actuele ontwikkelingen. EuroPort Business School staat voor excellence en kwaliteit. Dit uit zich in het niveau van de opleidingen, de docenten en de persoonlijke begeleiding die wij iedere student bieden. Wij zoeken naar ‘high potentials’: talent dat naar de top gebracht kan worden. Wij zetten ons graag in voor jouw ambitie en talent. Omdat onze opleidingen een intensief karakter hebben, verwachten we van jou een gedreven en actieve houding. Bij inschrijving hanteren we dan ook een intake assessment.
Wil jij aan ons jouw talent tonen, en het beste uit jezelf halen? Schrijf je dan in voor één van onze opleidingen.

Ambitie
EuroPort Business School staat voor hoge kwaliteit business onderwijs die de individuele student in een internationale omgeving centraal zet. Tegenover een actieve en betrokken houding van de student stelt EPBS een inspirerende omgeving, opleidingsprogramma’s, faciliteiten en professionals ter beschikking die het mogelijk maken een optimale individuele ontwikkeling te garanderen, binnen een sociaal en intercultureel verband. Door de uitstekende voorwaarden en de wisselwerking met gedreven docenten en mede-studenten, voelt de student zich uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te brengen.

 

Contact

Wil je een kwaliteitsopleiding volgen in een internationale omgeving?
Neem voor meer informatie contact met ons op.

MBO opleidingen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

International Business and Management Studies

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Bezoekadres

Hoofdvestiging

 

Lavendelstrook 16

 

8255 JE SWIFTERBANT

 

Tel +31 6 5517 0537 / +31 6 2049 1273

 

Postadres

 

Lavendelstrook 16

 

8255 JE SWIFTERBANT

 

   

Routebeschrijving Rotterdam